23. tammikuuta 2018

Täydellinen suklaasmoothie

Tiedättekö mitä inhoan eniten? Näläntunnetta. Se on ihan hirveä tunne, kun tajuat että viimeisimmästä ruokailusta on kulunut liian monta tuntia ja huomaat, että koko kroppa tärisee, heikottaa ja et pysty ajattelemaan mitään muuta kuin ruokaa. Minä kuulun siihen ryhmään, joiden tarvitsee saada noin kolmen neljän tunnin välein ruokaa tai iskee todella heikko olo. Mieheni taas voi olla kuusikin tuntia syömättä ilman, että se tuntuu missään. En ymmärrä. Tänään töistä tullessani minulla oli tolkuton nälkä ja heikotus, sillä olin syönyt aivan liian kevyen lounaan. Mietin, mikä olisi nopea, mutta täyttävä ateria tähän väliin. Mikäpä muukaan kuin täydellinen suklaasmoothie. Tätä en olekaan aikoihin tehnyt. Sana täydellinen tässä kohtaa ei ole yhtään liioittelua, sillä sitä tämä todellakin on. Jos ette usko, niin kokeilkaa. Perfecto!
Täydellinen suklaasmoothie

1 avokado
2 jäistä banaania
0,5 dl kookosmaitoa 

Sekoita kaikki ainekset keskenään tehosekoittimessa. Jäisiä banaaneja voi ihan hetken aikaa sulattaa mikrossa. Taateleina kannattaa käyttää niitä mahdollisimman pehmeitä ja tuoreita medjooltaateleita, joita myydään heviosastolla. Jos et löydä niitä, niin tavalliset (mielellään luomutaatelit) käy kunhan pehmität niitä hetken aikaa vedessä. Koristele smoothie haluamillasi aineksilla. Itse laitoin tuoretta banaania, kooskohiutaleita, hasselpähkinärouhetta ja ruokalusikallisen maapähkinävoita. Nauti.


   *postaus sisältää mainoslinkkejä

Tiesittekö, että raakakaakao sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa ja jopa 10% kaakaon painosta on antioksidantteja. Mustikkahan on tunnettu antioksidanttirikkaana marjana, mutta mustikkakin sisältää vain kymmeneksen kaakaon antioksidanttimäärästä. Raakakaakao sisältää korkeita pitoisuuksia magnesiumia, rautaa, kromia, sinkkiä, rikkiä ja kuparia. Kaakao on tehokas kuitujen lähde ja kuumentamattomassa muodossa se sisältää myös paljon E- ja C-vitamiineja, sekä suuren määrän aivojemme mielihyvää tuottaviin välittäjäaineisiin vaikuttavia ainesosia. Eli ei muuta kun nauttimaan raakakaakaosta. 

Ainiin käykääpäs osallistumassa ihanan vartalohoidon arvontaan (arvo 97€). Arvonta-aikaa on vielä perjantaihin 26.1 saakka. Arvontaan pääset tästä.


Muita ihania smoothiereseptejä löydät smoothie tunnisteen kohdalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti