8. tammikuuta 2018

Muistatko hemmotella itseäsi?

Nyt on lomat lomailtu ja arki lähtenyt käyntiin hyvinkin vauhdikkaasti. Palasin eilen yöllä Berliinin matkalta ja heti aamusta lähdimme lasten kanssa tutustumaan uuteen hoitopaikkaan. To do listalla on vaikka kuinka monta rästihommaa, mutta eiköhän ne tässä viikon aikana hiljalleen ehdi tekemään. Yritän olla stressaamatta ja mennä päivä kerrallaan. Tuo pieni neljän päivän lomareissu teki kyllä tehtävänsä ja olo on ihanan levännyt. 
Ennen Berliinin lomaa ehdin vihdoin käymään jalkahoidossa. Vaikka kyseessä ei ollut mikään rantaloma, niin siitä huolimatta oli ihana saada omat jalat kuntoon ja ennen kaikkea käydä hemmottelemassa itseään. Kävin jalkahoidossa Minnanhoitolassa, joka sijaitsee Espoon keskustan läheisyydessä. Minnalla on hoitotilat oman kodin yhteydessä. Hoitohuoneessa on ihanan lämminhenkinen tunnelma ja kauniita sisustuksellisia yksityiskohtia. Minna tekee paljon erilaisia kasvohoitoja, jalka- ja käsihoitoja, ripsien ja kulmien värjäystä, hemmotteluhoitoja (kuumakivi, aromahieronta, reiki jne.), sekä klassista hierontaa. Kaikkia hoitoja yhdistää yksi tekijä; luonnonmukaisuus. Minna käyttää hoidoissa pääsääntöisesti vain luonnonkosmetiikkaa, lukuunottamatta sellaisia tuotteita, joita ei yksinkertaisesti ole saatavana luonnonkosmetiikan puolelta. Tämä on ainakin omalla kohdallani todella iso plussa, sillä käytän itsekin pääosin luonnonkosmetiikkaa. 
Jalkahoito kestää noin tunnin. Tämän ajan voi käyttää rauhallisen musiikin kuunteluun tai hoitajan kanssa jutusteluun. Itselläni on aika herkät varpaat ja monesti arastelen jalkahoidossa käymistä, mutta varmaan ensimmäistä kertaa ikinä pystyin olemaan täysin rentona hoidon ajan. Jalkapohjia pehmitettiin aluksi, kovettumat poistettiin kirurgin veitsellä (tämä ei satu lainkaan), kynsinauhat hoidettiin, jalkoja hierottiin ja lopuksi niihin levitettiin kosteuttava voide. Jalkapohjista tuli ihanan sileät. Nyt pitää vain muistaa rasvata niitä säännöllisesti. Tunti kului kuin siivillä ja olisin helposti viihtynyt vaikka toisenkin tunnin. Suosittelen lämpimästi Minnanhoitolaa, mikäli haluat hemmotella itseäsi ja päästä nauttimaan ihanasta rennosta ilmapiiristä musiikin soidessa taustalla. Minnalta saa hyvin joustavasti aikoja varattua, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä. Nyt tammikuun ajan Minna tarjoaa kaikille uusille asiakkaille -10% lähes kaikkien hoitojen hinnoista. Tarjontaan voit käydä tutustumassa täällä. 


kuva Pinterest

Itse olen oikeastaan aina rakastanut erilaisia hemmotteluhoitoja, mutta jotenkin niissä ei silti tule käytyä liian usein. Tänä vuonna olen kuitenkin päättänyt panostaa omaan hyvinvointiin niin fyysisellä kuin psyykkiselläkin puolella ja tämä myös tarkoittaa sitä, että aion ottaa entistä enemmän aikaa itselleni ja tehdä niitä asioita, joista todella pidän. Vaikka hemmotteluhoitoja voi hyvin tehdä myös kotona, niin omasta mielestäni se ei ole silti sama asia kuin ammattilaisen luona käyminen. Kotoa ei välttämättä löydy kaikkia tarvittavia välineitä, tekiessäsi itsellesi hoiton et välttämättä pysty rentoutumaan ja lisäksi läheskään kaikkia hoitoja ei pysty tai kannatakaan tehdä omin päin, jos ei ole alan koulutusta. Hemmotteluhoidot ovat lisäksi aivan ihana lahjaidea. Itse pyrin suosimaan jatkossa entistä enemmän aineettomia lahjoja ja lahjakortti onkin siihen erittäin hyvä vaihtoehto.
Onko sinulla jokin tietty hemmotteluhoito, jossa käyt säännöllisesti? Oletko kokenut hoidot hyödyllisinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti