31. tammikuuta 2018

Luomukosmetiikkaa, joka hurmaa tuoksuillaan

Olen taas viimeaikoina tehnyt niin ihania tuotelöytöjä, että pakko jakaa parhaimmat teidän kanssa. Pääsin testaamaan minulle täysin uusia tuotemerkkejä Beauty Gardenia sekä We Love The Planetia.  Tuotteet sain yhteistyössä 4Dream ky:ltä. Yritys on luonnonkosmetiikan maahantuontiyritys, jolle luomu ja luonto ovat tärkeitä arvoja. Toimivien tuotteiden lisäksi yritys on halunnut tehdä valikoimastaan mielenkiintoisen kuitenkin siten, että tuotteet tukevat toinen toisiaan. Tällä hetkellä yritys tuo maahan Bohoa, Beauty Gardenia sekä We Love The Planetia. 
Aloitetaanpa Beauty Gardenista. Beauty Garden on ranskalainen 100% luonnonmukainen tuotesarja, jonka valikoimiin kuuluvat korkealaatuiset ihonhoitotuotteet sekä käsintehdyt yrttihaudukkeet. Tuotteet valmistetaan luomuraaka-aineista, jotka viljellään yrityksen omassa Auriacin puutarhassa. Mikäli satoa ei saada, ei silloin myöskään voida valmistaa tuotteita. Tämä jos mikä tekee ainakin minuun vaikutuksen ja tukee 100% luonnonmukaisuusideologiaa brändin taustalla. Ihonhoitotuotteiden säilöntäaineina käytetään mm. retiisiä, jolla on ihoa kirkastava vaikutus, sekä luonnon E-vitamiinia. Kaikki tuotteet on pakattu ekologisesti puu- ja lasipakkauksiin. Jokainen tuote on tehty käsin. Beauty Garden tuotteille on myönnetty useita sertifikaatteja, kuten NaTrue- sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden sekä korkean luomupitoisuuden. Tuotteita ei ole eläintestattu ja ne ovat vegaanisia. 
Sain testattavakseni Beauty Gardenin teeyövoiteen sekä pähkinä-kamomilla kuorintavoiteen. Yövoidetta olen itseasiassa käyttänyt myös päivävoiteena, sillä tykästyin siihen niin kovasti. Se on juuri sopivan paksuista omalle iholleni. Tuote imeytyy myös todella nopeasti jättäen ihon kuitenkin pehmeän tuntuiseksi. Tuoksu on mieto, mutta erittäin miellyttävä ja raikas. Voide sisältää kamomillaa, lehmusta ja sitruunamelissaa. Voide rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Koska kasvoni herkästi punoittavat, tykkään laittaa tätä nimenomaan meikkivoiteen alle, jolloin lopputulos on tasaisempi. Tuote on jopa 95,18% luomulaatuinen. Tämä on ehdottomasti parhaimpia kasvovoiteita, joita olen ikinä käyttänyt. 
Pähkinä-kamomilla kuorintavoide tuoksuu niin ihanalle, että sitä voisi melkein syödä. Jopa mieheni tykästyi tähän. Valehtelematta parhaimman tuoksuinen luonnonkosmetiikan tuote, jota olen testannut. Tuoksu ei ole silti lainkaan keinotekoisen oloinen, vaan ennen kaikkea puhdas ja raikas. Koostumus on todella täyteläinen ja pehmeä. Kuorivina rakeina tuotteessa on käytetty rouhittua saksanpähkinän kuorta sekä kamomillan terälehtiä. Kuorinta-aineen pohjana on hoitava auringonkukkaöljy-karitevoi. Täyteläisen voidepohjan vuoksi kuorinta-aine on ihanteellinen pehmittämään ja ravitsemaan kaikkia ihotyyppejä. Tuote tulisikin imeyttää huolellisesti kokonaan ihoon, jolloin se myös hoitaa ja ravitsee ihoa. Kuorinta suositellaan tehtävän 1-2 krt viikossa. Rakeita on sen verran vähän tuotteessa, että niiden kuoriva vaikutus jää aika pieneksi, mutta olen huomannut, että nimenomaan voidemainen pohja kuitenkin hoitaa ihoa ja kasvot jää suihkun jälkeen miellyttävän pehmeän tuntuisiksi. Tässä tuotteessa ehdottomasti parasta on juuri tuo koostumus ja tuoksu. Se vie mennessään. Kuorintavoiteen luomupitoisuus on 98,47%. 

We Love The Planet on Alankomaista kotoisin oleva luonnonkosmetiikan brändi, jonka Suomen valikoimiin kuuluvat tällä hetkellä voidemaiset deodorantit sekä soijavaha tuoksukynttilät. Voidemainen sormin levitettävä deodorantti olikin minulle täysin uusi tuttavuus. Alkuun vähän vieroksuin koostumusta ja mietin mitenkähän levitys onnistuu, mutta täytyy sanoa, että käyttö on ihan yhtä helppoa kuin roll on deodoranttienkin. Sain testattavakseni mighty mint tuoksun, joka tuoksuu raikkaalle mintulle ja rosmariinille. Olisi ihana päästä tuoksuttelemaan muitakin vaihtoehtoja. Uskon kuitenkin, että tämä minttu on kaikista virkistävin tuoksultaan. Olen joskus itseasiassa laittanut piparminttu eteeristä öljyä kainaloihin ja täytyy sanoa, että se oli sellaisenaan ehkä liiankin raikastava. We Love The Planet -deodorantit ovat nousseet kovaan suosioon, enkä ihmettele. Deodorantit ovat 100% luonnonmukaisia, uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja. Ne ovat hellävaraisia ja ympäristöystävällisiä. We Love The Planetin deodorantit eivät tuki iho-huokosia tai muutenkaan häiritse kropan normaalia toimintaa. Nämä sopivat niin miehille kuin naisillekin. Pitääpä laittaa omakin mies testaamaan tätä.  


    *tuotteet saatu blogiyhteistyönä

4Dream ky:n sivuilta löydät tuotteiden jälleenmyyjät. Esimerkiksi Ruohonjuuri myy kyseisiä tuotteita. Onko Beauty Garden ja We Love The Planet sinulle tuttuja merkkejä? Olisi mielenkiintoista kuulla muidenkin kokemuksia heidän tuotteistaan! Itselle nämä jäävät kyllä pysyvään käyttöön. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti