19. tammikuuta 2018

Lempeämpi detox kuuri

Monet ovat saattaneet aloittaa uuden vuoden uudistetulla ruokavaliolla, lisäämällä liikuntaa ja panostamalla niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin hyvinvointiin. Itse en ole mikään orjallinen dieettien noudattaja, sillä en yksinkertaisesti usko niiden pysyvyyteen (eikä itsekuria niihin löydy). Omalla kohdallani olen huomannut, että  pienet vähitellen tehdyt muutokset ruokavaliossa ovat auttaneet kohti pysyvämpiä ja terveellisempiä muutoksia.  Silloin kun olen syönyt epäterveellisesti, tai tunnen oloni pöhöttyneeksi, väsyneeksi ja kaikin puolin huonoksi, niin tiedän, että pieni kehon puhdistus on paikallaan. En kuitenkaan pysty, enkä oikeastaan haluakaan ryhtyä millekään mehupaastoille, jotka saavat vain olon heikoksi. Pyrin syömään kuitenkin selvästi kevyemmin ja helposti sulavaa ruokaa, sekä juon todella paljon. Tämä lyhyt ja lempeä detox kuuri sopiikin itselleni erinomaisesti ja uskon sen sopivan myös sinulle, mikäli haluat puhdistaa kehoa ja keventää oloa.
Yksi tärkeimpiä asioita detox-kuurin aikana on veden juominen. Vettä kannattaa juoda vähintään 2 litraa päivässä, sillä se saa aineenvaihdunnan hyrräämään ja laittaa kuona-aineet liikkeelle. Erityisesti sitruunavesi on todella suositeltavaa, sillä sitruuna puhdistaa kehoa, poistaa turvotusta, vahvistaa vastustuskykyä, sekä sisältää paljon vitamiineja. Itse käytän eteeristä sitruunaöljyä. Riittää kun laittaa kaksi tippaa vesilasiin ja juo muutaman kerran päivässä. Se jos mikä saa vatsan toimimaan. Muistan vuosi takaperin ihmetelleeni, kun painoni putosi lyhyessä ajassa pari kiloa, kunnes muistin, että olin alkanut juomaan säännöllisesti sitruunavettä. Kannattaa siis ehdottomasti kokeilla. Veden juomisen lisäksi syön todella paljon smoothieita, kasvissosekeittoja ja erilaisia salaatteja. Nämä pitävät hyvin nälkää ja sulavat hyvin, eivätkä saa aikaan ähkyä oloa. Kofeiini ja alkoholi on suositeltavaa jättää pois, sekä valkoinen sokeri. Voit ja kannattaakin kuulostella omaa kehoa kuurin aikana. Syö joko kylmiä tai lämpimiä ruokia enemmän, mikä vain sopii vatsallesi paremmin. Voit myös juoda tuorepuristettuja mehuja ja smoothieita.
Täällä ohje ihanaan kukkakaali-mansikkasmoothieen 
- Kurkkaa ohje lempeään kasvissosekeittoon täältä 
- Herkuhimoon terveellinen ja todella herkullinen avokado-suklaamousse 
(kaikki ohjeet ovat täysin vegaanisia)

Miksi pieni detox-kuuri olisi hyödyllinen juuri sinulle? Elimistöä puhdistava detox-kuuri poistaa haitallisia aineita ja myrkkyjä, joita kertyy meidän jokaisen kehoon ravinnosta ja ympäristön saasteista. Pudistuskuuri parantaa sisäelinten toimintaa, se on miellyttävä ruoansulatuselimistölle, kirkastaa mielen ja kohentaa jokapäiväistä olotilaa ja elämänlaatua. Lisäksi se poistaa nestettä ja ylimääräistä pöhötystä kehosta saaden olon tuntumaan kevyemmältä. Detox-kuurin aikana paino saattaa hyvinkin pudota, mutta se ei ole varsinaisesti kuurin tarkoitus. Kuurin pituuden voit päättää oman olotilasi mukaan. Kolmen päivän kuuri käy aivan yhtä hyvin kuin vaikkapa viikon mittainen kuuri. Mikäli olo tuntuu heikolta tai kärsit jatkuvista päänsäryistä, lisää syömäsi ravinnon energiapitoisuutta ja  vettä kannattaa myös juoda enemmän. Mikäli vatsa toimii kuurin aikana liiankin vauhdikkaasti, suosittelen lisäämään kuitulisän listalle.
Itselläni on ollut jo pidempään turvotusta, vaikka olenkin syönyt kohtuullisen terveellisesti. Pääsinkin loistavaan saumaan käymään Kauneuskeidas Heidi K:n ihanassa Green Tea - Detox hoidossa. Kauneuskeidas Heidi K. sijaitsee Ruoholahdessa metroaseman lähettyvillä ja sinne on todella helppo päästä julkisilla. Hoitolassa työskentelee kolme kosmetologia ja aikoja löytyy hyvin joustavasti. Heidän hoitovalikoimiinsa kuuluvat todella laajalla skaalalla erilaiset vartalohoidot, perinteiset hieronnat, kasvohoidot, jalkahoidot, ripset ja kulmat, manikyyrit, suihkurusketus, kestopigmentointi, karvanpoisto ja meikkauspalvelut. Hoitola on valoisa ja tyylikkäästi sisustettu. Hoitohuoneissa on ihana oma tunnelmansa, musiikki soi taustalla ja olo on kaikin puolin tervetullut, kun astuu sisään hoitolaan. Palvelu on todella asiantuntevaa ja juttelimmekin hoidon aikana myös muista ihonhoitoon liittyvistä asioista. Ja sitten itse hoitoon. Green Tea Detox - hoito on ennen kaikkea todella rentouttava. Tämän lisäksi se ehkäisee turvotusta, selluliittiä, auttaa lihasjännityksiin ja laittaa kuona-aineet liikkeelle. Hoito kestää 90 minuuttia ja voin kertoa, että aika kului kuin siivillä. Hoito aloitettiin Green Tea vartalokuorinnalla. Kuorinta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja siloittaa ihoa, sekä poistaa kuollutta ihosolukkoa. Tämän jälkeen minulle tehtiin energisoiva ja aineenvaihduntaa vilkastuttava vartalohieronta pehmeillä kuppauskupeilla sekä  Green Tea vartaloöljyllä. Kieltämättä sana kuppaus kuulosti hieman pelottavalta, mutta se olikin todella miellyttävän tuntuista. Liukukuppaus on veretöntä kuppausta, jossa pienet muoviset imukupit vain liukuvat iholla tuntuen erittäin miellyttäviltä. Hoidon päätteeksi iholle levitettiin Green Tea tehokosteuttava vartalomousse. Green Tea sarjan tuotteet tuoksuivat aivan ihanilta. Tuoksu on todella raikas ja säilyy iholla koko päivän. Vaikka en nukkunutkaan hoidon aikana, niin hoidon jälkeen olo tuntui samalta kuin olisin herännyt yöunilta. Hoidon jälkeen ei kannata hirveästi juosta asioilla ja parasta olisikin esimerkiksi ennen viikonloppua käydä hoidossa, nimittäin se todella laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle. Tai ainakin kannattaa varmistaa, että vessa on lähettyvillä. Hoidon vaikutukset tuntuivat selkesti jopa kahden päivän ajan. Olo on huomattavasti kevyempi ja puhdistuneempi.

Mikäli haluat vauhdikkaan startin detox-kuurille, suosittelen lämpimästi Green Tea Detox-hoidossa käymistä Kauneuskeidas Heidi K:ssa. Jo yhden hoitokerran jälkeen voit tuntea, kuinka kehostasi todellakin lähtee kaikki moska liikenteeseen. Tämän jälkeen ei luonnollisestikaan tee mieli syödä epäterveellisesti, vaan mahdollisimman raikkaita ja tuoreita makuja.
Kauneuskeidas Heidi K. tarjoaa nyt -20% kaikista vartalohoidoista. Tarjous on voimassa 3.2.2018 asti, ja sen saa kun mainitsee tilauksen yhteydessä blogini nimen Arkeni estetiikkaa. 


Lisäksi sain arvottavakseni yhden lahjakortin kyseiseen Green Tea Detox - hoitoon (arvo 97€). Arvontaan pääsee osallistumaan jättämällä vapaavalintaisen kommentin tähän postaukseen, sekä seuraamalla Kauneuskeidas Heidi K:n Facebook sivuja täällä. Arvonta päättyy tasan viikon päästä eli 26.1.2018 klo 18. 


Arvonnan voitti nimimerkki Jaimsey! Onnea :)                                *palvelu saatu yhteistyönä Kauneuskeidas Heidi K:sta    

20 kommenttia:

 1. Mukana!
  jokinen.sara(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tuollainen hoito olisi mielenkiintoista kokeilla, työttömän budjetilla ei vaan ole varaa. Ehkä lahjakortti osuisi kohdalle ;)

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta tuo detox-hoito! Mukana arvonnassa:)

  VastaaPoista
 5. Tuo greentea-hoito sopisi erittäin hyvin juuri tähän kohtaan, kun olen juuri aloittanut kuurin joka edesauttaa kehon emästasapainon palauttamisessa. Paljon kuona-aineita lähteneet liikkelle, nyt ne kaipaavat ulos ja pois kehosta. Myös graduputken keskelle kaipaan hemmottelua <3 ja paikka olisi kävelymatkan etäisyydellä kodistani. Fb-sivu seurattu! (sofia.sjoblad@helsinki.fi)

  VastaaPoista
 6. Ihana hoito kiinnostaa ja pidän blogisi sisältöä todella tarpeellisena itselleni. Osallistun arvontaasi.

  aiholapp(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
 7. Oi että,täähän olis täydellinen lisä terveellinen-tammikuu teemaan! Messissä😊

  VastaaPoista
 8. Kuulosti aivan ihanalta hoidolta ja etenkin kun vähentää turvotusta ja
  selluliittia sekä kihaskireyttä. Näihin kaikkiinhan olisi ihana saada helpotusta. 😊 Ajattelin muutenkin että tuo voisikin olla hyvä tuoksu itselle kun en kovin voimakkaista hajuista pidä.

  VastaaPoista
 9. Oisi niin upeaa päästä kokemaan tämä detox hoito, hemmottelu hetki tulisi kyllä niin tarpeeseen ��

  VastaaPoista
 10. Oisi niin upeaa päästä kokemaan tämä detox hoito, hemmottelu hetki tulisi kyllä niin tarpeeseen �� terkuin: Janni

  VastaaPoista
 11. Oi,sun blogia on kyllä mukava seurata ja reseptit ovat inspiroivia. Ja mikä olisikaan ihanampaa kuin voittaa tämä greeen tea detox hoito itselle, kaivattu irtiotto arjesta ja samalla tutustumaan uuteen. Ihanaa! Fb sivusta tykätty (micaela.karinti@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Tämä olisi ihana voittaa. Mukana.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 13. Kuulostaa taivaallisen ihanalta hoidolta!

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa! Pientä hellimistä kaipaisi niin mieli kuin kroppakin :) josefiia.oksanen@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukana ����
  nkolehmainen71@gmail.com

  VastaaPoista
 16. maria.huhta1@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Kuulostaapa ihanalta hoidolta, tulisi hyvään saumaan kiireisen syksyn ja vuodenvaihteen jälkeen :) Hyvää alkanutta vuotta sinulle! paula.seppanen@gmail.com

  VastaaPoista
 18. mukana arvonnassa :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista