23. joulukuuta 2017

Blogi hiljenee hetkeksi

Täällä aletaan olla jo ihan lomatunnelmissa. Joulusiivous on tehty, ruokaostokset hoidettu, lahjat paketoitu, laatikot ja leivonnaiset odottavat valmiina jääkaapissa. Tuntuu, että aina tämä viimeinen viikko ennen joulua iskee pieni stressi ihan kaikille, vaikka kuinka sitä yrittäisi välttää. Itse huomasin olevani todella ärtyisä ja ahdistuin pienistäkin asioista. Vaikka todellista syytä stressille ei olisikaan, niin kai se on vain se tunne, että kohta on joulu ja kaikki pitäisi olla viimeisen päälle valmista, kiillotettua ja puunattua. Onneksi kaikki on mennyt kuitenkin hyvin omalla painollaan ja nyt saa luvan kanssa höllätä ja oikeasti vain istahtaa alas ja nauttia.
Joulussa ehdottomasti paras asia on oman perheen kanssa vietetty aika, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. Arjen tohinoissa sitä helposti unohtaa nimittäin olla läsnä omalle perheelle ja arki meneekin helposti suorittamiseksi. Jouluna sitä kuitenkin pysähtyy nauttimaan nimenomaan niistä arjen pienistä ja suurista asioista, ja on ennen kaikkea läsnä tässä hetkessä. Minusta on ihanaa pelata lautapelejä perheen kanssa, saunoa yhdessä, käydä ulkoilemassa sään salliessa, lukea hyvää kirjaa ja nauttia herkuista. Välipäivinä käymme kyläilemässä sukulaisilla, mutta aaton vietämme ihan omalla perheellä omassa kodissa. 
Koska joulu on rauhoittumisen aikaa, niin haluan pitää omalta osaltani hieman taukoa täältä blogin puolelta. Vaikka jouluna olisi yllin kyllin aikaa, niin en halua käyttää sitä tietokoneella olemiseen, vaan ennemmin luen hyvää kirjaa ja syön suklaaöverit, ja nautin oman perheen kanssa vietetystä ajasta. Toivotankin teille ihanille lukijoille oikein rauhallista joulua! On ollut ilo huomata, kuinka paljon teitä on siellä ruudun toisella puolella. Se merkitsee minulle todella paljon <3. Nauttikaa lähimmäisistänne, herkutelkaa ja viettäkää kaikinpuolin rentouttava loma. Minä palailen blogin pariin varmaankin välipäivinä, kuitenkin viimeistään ennen vuodenvaihdetta. Instagram päivittyy normaalisti lomankin aikana, joten kurkkikaapa sinne. Uuden vuoden kunniaksi on muuten tänne blogin puolelle tulossa ihana arvonta, joten pysykääpä kuulolla! Hyvää Joulua ihanat <3
Instagram -tilini löydät täältä
Facebook sivuilleni pääset täältä


2 kommenttia: