8. marraskuuta 2017

Vihdoin se löytyi - täydellinen meikkivoide

Miten innoissaan ihminen voikaan olla kosmetiikasta! Löysin nimittäin vihdoin täydellisen luonnonkosmetiikan meikkivoiteen. Niin täydellisen! Olen testannut varmaan kolmea tai neljää eri luonnonkosmetiikan meikkivoidetta, joista mikään ei ole yltänyt samaan. Kaikista on löytynyt jotain vikaa; levittyvyys huono, kuivuu liian nopeasti, ei peitä tarpeeksi, tuoksu ei miellytä, tuntuu tahmealta iholla jne. Tämä kyseinen 100% Pure super fruits healthy foundation on sekä vegaaninen että 100% luonnonkosmetiikkaa. Tuotteesta on saatavana useita eri sävyjä. Itselläni on sävyistä vaalein eli white peach. 

Miksi tämä kyseinen meikkivoide on sitten niin huippu hyvä ja kaiken hypetyksen arvoinen? Ensinnäkin pelkkä pakkaus on mielestäni todella kaunis. Voide on kätevässä pumppupullossa, josta sitä saa annosteltua sopivan verran kämmenselkään. Itse levitän meikkivoiteen pisaran mallisella meikkisienellä. Voide levittyy tasaisesti iholle, ja suorastaan sulautui omaan ihonsävyyn peittäen ihon värivirheet ja epätasaisuudet alleen. Voide tekee ihosta mattaisen, joten puuteria ei todellakaan tarvitse. Olin jo vanhasta tottumuksesta laittamassa puuteria, kunnes huomasin että tämähän näyttää siltä, että minulla olisi jo puuteria. Voidetta voi laittaa useamman kerroksenkin, jos kokee tarpeelliseksi. Itse laitoin joihinkin kohtiin vähän lisää meikkivoidetta peittämään punaisuutta ja se toimi oikein hyvin. Aiemmissa meikkivoiteissani voide on nimittäin lähtenyt kuoriutumaan pois iholta, jos olen yrittänyt laittaa toista kerrosta päälle. Tämä meikkivoide tuntuu iholla miellyttävältä, eikä se todellakaan jätä ihoa tahmeaksi, vaan enemminkin samettisen pehmeäksi. En oikeasti voi uskoa, että näin hyvä meikkivoide löytyy luonnonkosmetiikan puolelta !!! Tämä päihittää jopa kaikki synteettisen puolen meikkivoiteet, joita olen kokeillut. Omani tilasin House of Organic sivustolta. Tällä hetkellä moni sävy on  ikävä kyllä loppuunmyyty. Onneksi ehdin juuri tilata omani.  <3 Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, vaan puhdasta rakkautta! Toivottavasti sävyjä tulisi pian lisää valikoimiin, niin muutkin pääsisivät tilaamaan tätä tuotetta. Voin luvata, ettette tule pettymään. Niin laadukas tuote kyseessä. 
Tässä vielä INCI lista, mikäli se jotain kiinnostaa; Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice) Leaf Extract*, Oryza Sativa (Rice) Starch, Extracts of Prunus Persica Fruit (Peach), Prunus Armeniaca Fruit (Apricot), Theobroma Cacao (Cocoa Bean) and Lycium Barbarum Fruit (Goji Berry), Euterpe Oleracea Pulp (Acai) Oil, Punica Granatum Fruit Extract (Pomegranate Oil), Tocopherol (Vitamin E), Sodium Ascorbate (Vitamin C), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Extracts of Camelia Sinensis Leaf Ferment (White Tea), Coffea Arabica (Coffee Cherry), Aristotelia Chilensis (Maqui Berry), Vitis Vinifera Skin (Muscadine Grape), Garcinia Mangosteen Peel (Mangosteen), Malpighia Punicifolia Fruit (Acerola), Sambucus Canadensis (Elderberry), Citrus Grandis (Grapefruit) Seed, Lonicera Caprifolium Flower and Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract. * Certified Organic
Täältä löytyy yrityksen kotisivut. Nettisivuilta löytyy toinen toistaan kauniimman näköisiä purnukoita. Huomaa kyllä, että yritys on panostanut tuotteiden ulkonäköön, joka ei läheskään aina ole itsestäänselvyys. Hinnat eivät ole halvimmasta päästä, mutta ei ihan sieltä kalleimmastakaan. Ja toisaaltaan, jos tuotteet ovat todella laadukkaita, niin kyllä niistä kärsii maksaakin vähän enemmän. Valitettavasti minulla ei ole kokemusta muista tuotteista, kuin tästä meikkivoiteesta. Tämä kuitenkin ylitti odotukseni ja annankin sille arvosanaksi täyden kympin! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti