30. lokakuuta 2017

Arvonta!

Ihanaa alkanutta viikkoa! Ajattelin tämän hieman harmaan maanantain piristykseksi laittaa arvonnan pystyyn. Arvontaan voi osallistua tykkäämällä Facebook sivustostani Arkeni estetiikkaa ja jättämällä vapaamuotoisen kommentin arvontatekstin alle. Arvonta-aikaa on viikon loppuun asti eli sunnuntaihin 5.11.2017 klo 18.00.  Tästä pääset sivustolle. 
Pakettiin olen valinnut lempparijuttujani, joista uskon myös monen muun pitävän! Paketti sisältää Hyvää Kaunista ruokakirjan, Yogurtmix Red Berries sekoituksen, kaksi levyä ichoc suklaata, sekä Young Livingin Peppermint ja Lemon eteeriset öljyt. 
Lemon+ eteerinen öljy on 100% puhdasta eteeristä öljyä, joka soveltuu myös sisäiseen käyttöön. Se sisältää runsaasti terveydelle hyödyllistä d-limoneenia, tukee ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa, on erityisen hyvä kuivalle iholle, tukee immuunipuolustusta, on erittäin herkullinen esimerkiksi maustamattomissa jugurteissa, rahkoissa, salaateissa tai veden kanssa juotuna, toimii tahranpoistajana ja irrottaa tarra/liimajäljet pinnoilta. 

Peppermint+ öljy on 100% puhdasta eteeristä öljyä, joka soveltuu myös sisäiseen käyttöön. Piparminttu tukee ruoansulatusta, helpottaa väsymyksen tunteita, helpottaa kiristystä päänalueella tai lihaksissa. Tutkimusten mukaan piparminttu lisää lihasten hapenottokykyä ja voi siten tehostaa urheilusuoritusta. Piparminttu eteeristä öljyä voi käyttää leivonnassa (raakasuklaat, suklaakakut jne) ja vaikkapa smoothiessa, lisäksi sitä voi juoda veden seassa. 
Hyvää Kaunista on Anni Kravin ihastuttava reseptikirja, joka on täynnä toinen toistaan herkullisempia puuro-, smoothie- ja välipalareseptejä. Kirjan ohjeet koostuvat aidoista, käsittelemättömistä raaka-aineista, ja ne ovat vegaanisia lukuunottamatta hunajaa ja mehiläisen siitepölyä. Kirjassa on makeita ja suolaisia puuroja, kylmiä tuorepuuroja, lämpimiä puuroja, välipalapatukoita ja naposteltavia makeita. Puurot sisältävät paljon hyviä ravintoaineita ja ovat todella täyttäviä. Kirjan puuro-ohjeet käyvät mielestäni erinomaisesti lounaan korvikkeeksi kiireessä. 
Nutisal Yogurtmix Red Berries on kuivatuista marjoista, pähkinöistä ja siemenistä koostuva kuivapaahdettu sekoitus, joka ei sisällä lainkaan lisättyä suolaa eikä sokeria. Sekoituksessa on manteleita, auringonkukansiemeniä, cashewpähkinöitä, karpaloita, saksanpähkinöitä, kurpitsansiemeniä, hasselpähkinöitä, ananassiirappia, gojimarjoja, mustikoita sekä hedelmämehua tiivisteistä. Tämä on todella herkullinen lisä esimerkiksi jugurtin, puuron, rahkan tai vaikkapa kiiselin sekaan tai miksipä ei salaatinkin päälle. 
iChoc suklaat ovat vegaanisia ja mielettömän hyvänmakuisia! Erityisesti Nougat crisp on oma suosikkini. Suklaat on makeutettu raakaruokosokerilla. Nämä maistuvat taatusi kaikille. 

1 kommentti: